Fastelavnsboller (sundere udgave)

Kyllingespyd med perlespelt og broccolisalat

20140210-192705.jpg

Til aften fik vi en lidt sommer-agtig ret! Jeg glæder mig virkelig til, at der er lyst om morgenen og til lange grill aftener 🙂 Alting er bare bedre i solen og grillet, sikkert også disse spyd, men de gør sig nu også godt sådan en mandag aften.

Grillspyd 12 stk.
650g kylling inderfilet
Marinade:
4 spsk ketchup
2 spsk soya
2 tsk sukker
3 fed hvidløg
Grønt (brug din favorit)
Cherrytomater
1,5 peberfrugt
Grillspyd

Fremgangsmåde
Bland marinaden
Klip kyllingen i passende stykker
Hæld marinaden over kyllingen og lad det trække mindst 30 min i køleskab
Sæt ligeledes grillspyd i vand (så de ikke brænder i ovnen/på grillen)

Put skiftevis grønt og kylling på spyd
Varm i ovnen 30 min ved 200*

Broccolisalat (4 personer)
1 broccoli
3 spsk skyr
3 spsk citron saft
1 rødløg
Peber
En sjat balsamico-eddike
Lidt honning
En pakke kalkunbacon
Tranebær
Pinjekerner

Fremgangsmåde
Steg kalkunbacon i ovnen ved 200*
Skær broccoli i passende stykker
Overhæld med kogende vand og lad det stå 10 min
Bland imens dressing og hak rødløg fint
Afkøl broccoli og bland med dressing og rødløg
Rør bacon i
Pynt med tranebær og pinjekerner

Perlespelt med smag
1/2 liter vand
3-4 dl perlespelt
1 boullionterning

Fremgangsmåde
Bland, kog, server!

Og så er der mad ca 45 min efter start. Bon appetit!

20140210-192842.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller (sundere udgave)