Ratatouille med oksedeller

Kyllinglasagne med lchf-plader

20140114-181100.jpg

Kyllingelasagne er et godt alternativ til den klassiske, idag en udgave med hakket kyllingekød, og med hjemmelavet plader efter lchf-metoden 😉 Der er kun en ting at sige: lav den! Den er så tæt på smagen/konsistensen af ægte lasagne, som jeg efterhånden ikke har spist i et år. Endelig kan jeg få min ynglings spise igen, uden aubergineplader (som dog også er lækker!) 🙂

Plader (til en lasagne)
3 æg
125 g philadelphia (ikke light!)
5 spsk loppefrøskaller/husk
Urtesalt

Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 150*C
Pisk æg luftige
Tilsæt osten, loppefrøskaller og smagstilsætning (her urtesalt)
Pisk grundigt
Smør jævnt ud på en bageplade
Bag i 13 min ca

Kødsovs
2 rødløg
2 fed hvidløg
400 g hakket kyllingekød (med rodfrugter)
1 dåse hakket tomat
1 dåse tomatpuré
En rest grønt fra igår (se her eller hak lidt grønt)

Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg
Svits
Tilsæt kyllingekød og brun det
Hæld hakket tomat, tomatpuré og grønt ved
Skru ned til lav varme og lad det simre 30 min

Andet til lasagnen:
50-60 g friske spinatblade
400 g hytteost (ca)
En stor håndfuld revet ost
En stor håndfuld parmesan
Salt, peber

Fremgangsmåde – saml lasagnen
Tænd ovnen på 200*C
Bland hytteost, parmesanost og revet ost
Lav lag af kødsovs, osteblanding, spinat, plader, kødsovs, osv.
Bag/varm i ovn 10-20 min 🙂

Vi spiste den med grov flutes og kogte bønner! Jeg er meget imponeret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ratatouille med oksedeller