Wok med ingefær og soya

Lchf mysli – kun nødder og sunde sager

20131106-131721.jpg

Så blev det tid til, at jeg skulle lave mysli igen (efter en uge var der ikke mere fra sidste portion) og denne gang har jeg lavet dobbelt op, så vi måske holder to uger 😉

Mysli
9 dl nødder
(Jeg brugte 2 dl mandler, hasselnødder, pecannødder, solsikkekerner og 1 dl usaltede peanuts – altså hvad vi lige havde. Brug dine favoritter)
2 dl kokosflager eller kokosmel
1/2 dl hørfrø
2-3 tsk kanel
2 tsk vaniljesukker
2 spsk sød

Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 100 * C
Hak nødderne (ikke solsikkekerner)
Bland med de øvrige ingredienser
Hæld på bagepapir
Lad det hygge sig i ovnen 1,5 time (rør et par gange undervejs)
Lad det køle af og opbevar i lufttæt glas

20131106-142448.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med ingefær og soya