Squash-spaghetti med verdens bedste kødsovs

Græsk yoghurt med hindbær-kompot og kanel mysli

20131030-131244.jpg

Til morgenmad har jeg netop nydt denne lækre portion. Jeg elsker græsk yougurt, men synes godt, at det med mysli alene kan blive lidt kedelig og friske bær er efterhånden ikke længere sæson (medmindre man vil give en halv bondegård for 150g). Derfor købte jeg igår en pose frosne hindbær og lavede en lille portion kompot, som giver massere af smag til yougurten.

Hindbær kompot
1/2 pose hindbær
2 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde
Put hindbærerne i en gryde med vaniljesukker
Lad det koge ved svag varme, indtil det har passende konsistens (10 min ca)
Køl af og sæt i køleskabet

Og bum, så var der kompot til de næste par dage 😉 Nemmere bliver det vist ikke!

Ligeledes har jeg (som I kan se på billedet) lavet min egen mysli bestående af kanel, nødder og kokosflager, men den får sit eget indlæg på et senere tidspunkt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash-spaghetti med verdens bedste kødsovs