Banan/nødde/choko kager

Squash-spaghetti med verdens bedste kødsovs

20131030-183211.jpg

Efter at have lavet denne kødsovs et par gange eller 10, må jeg konstatere, at det er verdens lækreste! Den bliver dejlig tyk i det og klæbrig (hvis en kødsovs kan være det ;))

Kødsovs (4 pers)
Olie
3-4 spsk paprika
Tomatpuré
2 rødløg
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomat
400-500 g oksekød (afhængig af pakke str)
5 gulerødder
1 rødbede
Salt, peber

Fremgangsmåde
Snit hvidløg og rødløg
Varm olie op i en gryde
Svits paprika og tomatpuré deri
Tilsæt hvidløg og rødløg
Når det er svitset lidt, tilsæt oksekød
Lad det brune (skræl og riv imens gulerødder og rødbede)
Tilsæt gulerødder og rødbede
Vend det sammen og vent lidt, da grøntsagerne afgiver væde
Vurder hvor stor en del af de hakkede tomater, du vil bruge (ca 1/2)
Skru ned og smag til med salt og peber

Squash-spaghetti (4 pers)
Opskriften er så simpel, at den næsten ikke kræver en opskrift, men her kommer den alligevel!
2 squash
En kartoffelskræller

Fremgangsmåde
Vask dem godt
Skræl dem med kartoffelskræller, indtil du når den bløde kerne

Serveres og nydes 🙂 Evt. med en god salat. Jeg serverede den med en rødkål/æble/mandarin råkost og hvidløgsflute on the side.

TIPS! Kødsovsen kan laves med alle grøntsager. Selv har jeg også prøvet med pastinak, knoldselleri, persillerod, bladselleri og tomat – så det er en oplagt tøm-køleskabet-ret.

20131030-183204.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan/nødde/choko kager