Fuldkornspizza

Kyllingelasagne med aubergine-plader

lasagne

Jeg ELSKER lasagne, jeg ELSKER kylling og jeg ELSKER aubergine i lasagne, derfor: kyllingelasagne med aubergineplader 🙂 En meget vellykket ret, hvis du spørger mig – og en ret jeg helt sikkert vil lave igen en anden gang. Der blev også sagt både “mhhh” og “lækker” (primært af Aksel, som dog ikke helt gad auberginen ;)) flere gange ved bordet.

Lasagne (4 pers.)
500 g kyllingefilet
2 løg, rød og hvid
3 fed hvidløg
1 dåse hakket tomater
1 dl (øjemål) tomatpure
En sjat mælk
En sjat ketchup
4 gulerødder
2 stilke bladselleri
Mozzarella
Revet cheddar
Spinat (3-4 håndfulde) – frossen

Fremgangsmåde
Klip kylling i mindre stykker og steg på en pande med krydderier (all-around, paprika, salt/peber)
Vask aubergine og skær i 0,5 cm skiver – bag i ovnen ved 200*C ca. 10 min
Snit løg og hvidløg – sauter i gryde
Skræl gulerødder og snit gulerødder og bladselleri
Tilsæt tomatpure, hakket tomat, grøntsager og mælk + ketchup til løget (som bliver til sovsen)
Lad det hygge i 10 min
Saml lasagnen – jeg lavede lag af: tomatsovs, aubergine, kylling, spinat, mozzarella, kylling, sovs, aubergine, sovs, mozzarella og cheddar.
Sæt den i ovnen i ca 20 min – måske mere, måske mindre – brug øjnene 😀

Server med snittet hvidkål og balsamico-dressing! Nam

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornspizza