Kyllingelasagne med aubergine-plader
Jeg ELSKER lasagne, jeg ELSKER kylling og jeg ELSKER aubergine i lasagne, derfor: kyllingelasagne med aubergineplader 🙂 En meget vellykket ret, hvis du spørger mig – og en ret jeg helt sikkert vil lave igen en anden gang. Der blev også sagt både “mhhh” og “lækker” (primært af Aksel, som dog ikke helt gad auberginen ;)) flere gange ved bordet.
Lasagne (4 pers.)
500 g kyllingefilet
2 løg, rød og hvid
3 fed hvidløg
1 dåse hakket tomater
1 dl (øjemål) tomatpure
En sjat mælk
En sjat ketchup
4 gulerødder
2 stilke bladselleri
Mozzarella
Revet cheddar
Spinat (3-4 håndfulde) – frossen
Fremgangsmåde
Klip kylling i mindre stykker og steg på en pande med krydderier (all-around, paprika, salt/peber)
Vask aubergine og skær i 0,5 cm skiver – bag i ovnen ved 200*C ca. 10 min
Snit løg og hvidløg – sauter i gryde
Skræl gulerødder og snit gulerødder og bladselleri
Tilsæt tomatpure, hakket tomat, grøntsager og mælk + ketchup til løget (som bliver til sovsen)
Lad det hygge i 10 min
Saml lasagnen – jeg lavede lag af: tomatsovs, aubergine, kylling, spinat, mozzarella, kylling, sovs, aubergine, sovs, mozzarella og cheddar.
Sæt den i ovnen i ca 20 min – måske mere, måske mindre – brug øjnene 😀
Server med snittet hvidkål og balsamico-dressing! Nam
Ingen kommentarer endnu