Kyllingelasagne med aubergine-plader

Sund pie – kødsovs med rodfrugtmos

20131125-185955.jpg

I har ikke hørt fra mig en hel uge – ganske enkelt fordi at jeg har haft travlt med at hygge mig på forlænget weekend i Kbh og smovse mad udefra – men nu er jeg tilbage og I får her en god vinter-ret!

Pie (4 pers.)
Kødsovs:
2 fed hvidløg
2 rødløg
500 g hakket oksekød
1 dåse tomatpuré
1 dåse hakkede tomat
Rodfrugtmos:
2/3 af et stort knoldselleri
5 rødbeder
1/2 blomkål

Fremgangsmåde
Skræl rodfrugter og skær i mindre stykker
Kog i letsaltet vand ca 30 min
Hak løg og hvidløg
Sauter med paprika
Tilsæt tomatpuré – og brænd det lidt af
Brun nu det hakkede oksekød sammen med
Tilsæt hakkede tomat
Smag til med salt og evt. tabasco (min var lidt kedelig uden, da jeg normalt tilsætter grøntsager)

Når rodfrugterne er møre, blendes de med en stavblender med en klat smør og lidt mælk

Saml herefter pien – kødsovs nederst, rodfrugtmos øverst og sæt i ovnen 20-30 min 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingelasagne med aubergine-plader