Burger med lowcarb bolle

Kylling i cremet tomatsovs

20140128-190315.jpg

Denne ret er virkelig cremende og ville være så god dagen derpå – men den smagte nu også ret lækkert på en helt almindelig tirsdag 😀 Desværre havde jeg spist lidt for meget frokost (og lidt for sent), så jeg kunne ikke klemme så meget ned.

Kylling i tomatsovs (4 personer)
600g kylling inderfilet
Lidt smør
Salt, peber

4 fed hvidløg
1 af henholdvis rødløg, hvid løg og skalotteløg (altså 3)
1/2 rød chili
2 dåser hakket tomat
3 spsk tomatpure
250g mascarpone
Salt, peber

Fremgangsmåde
Opvarm ovnen på 200*C
Smør et ildfast fad med lidt smør
Klip kylling i små stykker
Steg dem i ovnen ca 20-25 min

Hak løg, hvidløg og chili
Steg i en gryde, til løgene er klare
Tilsæt hakkede tomat og tomatpure
Tilsæt salt og peber
Lad det simre 15 min under låg
Rør mascarpone ud i sovsen
Tilsæt kyllingen og varm igennem

Tilbehør
2 squash (som pasta)
Evt en råkost af gulerod/hvidløg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger med lowcarb bolle