Kylling i cremet tomatsovs
Denne ret er virkelig cremende og ville være så god dagen derpå – men den smagte nu også ret lækkert på en helt almindelig tirsdag 😀 Desværre havde jeg spist lidt for meget frokost (og lidt for sent), så jeg kunne ikke klemme så meget ned.
Kylling i tomatsovs (4 personer)
600g kylling inderfilet
Lidt smør
Salt, peber
4 fed hvidløg
1 af henholdvis rødløg, hvid løg og skalotteløg (altså 3)
1/2 rød chili
2 dåser hakket tomat
3 spsk tomatpure
250g mascarpone
Salt, peber
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen på 200*C
Smør et ildfast fad med lidt smør
Klip kylling i små stykker
Steg dem i ovnen ca 20-25 min
Hak løg, hvidløg og chili
Steg i en gryde, til løgene er klare
Tilsæt hakkede tomat og tomatpure
Tilsæt salt og peber
Lad det simre 15 min under låg
Rør mascarpone ud i sovsen
Tilsæt kyllingen og varm igennem
Tilbehør
2 squash (som pasta)
Evt en råkost af gulerod/hvidløg
Ingen kommentarer endnu