Verdens bedste tærte - ostetærte

Vegetar pizza: spinat pizza

20140130-204309.jpg

Da vi til aften har haft en vegetarianer på besøg, måtte aftensmaden være derefter og derfor spinat pizza. Jeg er meget imponeret og den var virkelig god! Hvis man har smagt stenovspizza fra dr oetker, er den her 5 gange bedre (og den fra dr oetker er sgu god!) 😀 Dejen er den samme grove som her – men det hele kommer lige igen, for god ordens skyld!

Pizza (en bageplade)
Dej:
2 dl lunkent vand
25 g gær
1 spsk olie
1 tsk salt
0,5 tsk sukker
3-4 dl grahamsmel
2 dl hvedemel
Fyld:
250g frossen spinat
2 rødløg
2 fed hvidløg
Salt, peber
Rød pesto
Mozarella
200g mini fetaost
Evt lidt cheddar
Tørret oregano/basilikum

Fremgangsmåde
Rør gæren ud i vand, tilsæt olie
Bland de tørre ting i under omrøring
Ælt godt
Sæt til at hæve 30 min
Forbered imens fyldet
Hak løg og sauter på pande med spinat og presset hvidløg
Lad spinaten tø op og falde sammen
Krydre med salt og peber
Rul dejen tyndt ud – jeg gjorde det direkte på bagepapir for at få den helt tynd
Smør med pesto
Læg tynde skiver mozzarella på (og evt cheddar), dernæst spinatblandingen og top med feta og oregano/basilikum
Bag ved høj varme (250*C) i 15-20 min

Den smager lææækker – og jeg skal helt sikkert lave den igen snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste tærte - ostetærte