Mysliboller
Jeg bagte forrige weekend disse lækre mysliboller og de var så gode, at jeg spiste 3 af dem! Det var dog heldigt, for pga det lave indhold af hvedemel, bliver de hurtigt tørre og var to dage efter ikke til at spise. Det skal dog ikke holde mig fra at bage dem igen!
Mysliboller (14 små)
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk salt
1 spsk rørsukker
1 spsk olie
125 g rugmel
100 g fibermysli
75 g havregryn
75 g hvedemel
En håndfuld rosiner
En håndfuld tranebær
En håndfuld mandler
Fremgangsmåde
Bland gær i lunkent vand
Rør de øvrige ingredienser i
Lad dejen hæve (tag evt ind og træn imens ;))
Lad det hæve 1 time (eller længere hvis du træner….)
Sæt bollerne i en kold ovn og tænd på 200 *
Bag i 25 min
Og bum, så har du både trænet, været i bad (imens de bagte) og kan nu nyde lune boller under dynen!
Ingen kommentarer endnu