Hej - og velkommen, til både dig og mig.

Kyllingefileter med lækker rødkålssalat

aftensmad

Hver anden uge får vi frugt og grønt kasse, hvilket resulterer i, at vi oftest spiser efter årstiden grøntsager. Grønt-skuffen i køleskabet var ved at rende over og derfor blev aftensmaden i dag lavet af, hvad der var at finde – heldigvis blev det rigtig lækkert. Især rødkålssalaten synes jeg, blev meget vellykket og den bliver helt sikkert lavet igen! 🙂
Opskriften er til ca. 4 voksne.

Rødkålssalat med granatæble
1/3 af et rødkålshoved (eller hvor meget du lige vurderer ;))
1 mandarin
1/2 stor granatæble
En håndfuld pecan nødder
2 tsk honning
2 tsk balsamico eddike
6 tsk olie
Groft salt
Fremgangsmåde:
Vask rødkålshovedet (og skær evt. slatne blade af)
Skær rødkålshovedet i tynde strimler og drys med groft salt i et dørslag – lad det hvile
Skræl mandarinen og skær i mindre stykker
Skær granatæblet over og pil de små kerner ud – og pas på den hvide trøje, det sprøjter!
Hak pecan-nødderne groft
Bland honning, balsamico eddike og olie
Hæld hele herligheden sammen

Herudover havde vi lidt bønner og 1/2 knoldselleri, som blev til henholdsvis bønnefritter og sellerifritter.

Fremgangsmåde
Vask bønner og skær de små dimser i enderne af
Skræl knoldselleri (eller skær, hvis du er utålmodig, ligesom visse andre)
Skær knoldselleri i passende stave
Bland i en frysepose med olie og salt
Hæld på beklædt bageplade ved 200 * i ca 40 min (hold øje og prik med gaffel!)

Hertil serverede jeg små kylling fileter stegt på panden med masser af all-around-krydderi 😉 Og en anden alm. salat, bestående af gulerod, tomat, agurk, peberfrugt og hjertesalat.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej - og velkommen, til både dig og mig.