Morgengrød med gulerod og pære
Normalt er jeg ikke til varm havregrød (og jeg lod også denne køle noget af). Det gode ved den her er, at den rent faktisk smager af noget – og er også lidt en luksus udgave. Det var dog lige, hvad jeg behøvede efter en times spinning 🙂
Det er vist meget normalt med 40g havregryn til en portion havregrød, men jeg kunne ikke spise det hele og nøjes med en halv, så vurder din sult – ellers stil det på køl og spis dagen efter!
Havregrød (to portioner, alt efter sult
40 g havregryn
2 dl vand
1 dl skummetmælk
1 tsk kanel
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljesukker (evt pulver, mindre)
En klat honning
1/2 revet gulerod
1/2 revet pære
1 æggehvide (fra alm æg)
Pynt: hakket mandler, 1/2 pære i tynde skiver, kokos
Fremgangsmåde
Bland alt sammen i en gryde, undlad æggehvide
Lad det koge i ca 5 min
Tilsæt æggehviden og rør godt
Herefter tog jeg det af varmen, puttede det i to skåle og stolte i vinduet for nedkøling
Pynt med mandler, pære, kokos
Nyd den!
Jeg skal helt sikkert have lavet en portion i løbet af ugen, som jeg kan spise to dage til morgenmad. Tænker at den må kunne opbevares i køleskab og så er der nem (og sund og kalorielet) morgenmad – evt. hæld lidt mælk ved, hvis den bliver for tør af at stå.
Ingen kommentarer endnu