Pandekager med banan

Fyldt peberfrugt med oksekød

20140108-184621.jpgTil aften fik vi fyldt peberfrugt med oksekød, grønt og perlespelt og med god salat on the side. Den var lidt spicy, så er der børn, så undlad evt tabasco 😉

Fyldt peberfrugt (4 pers.)
Paprika
2 løg
2 fed hvidløg
En stor rødbede
10 cherrytomater
500 g hakket oksekød
1/2 dåse hakket tomat
Salt
Tabasco
2 dl perlespelt
4 dl vand
1/2 boullion
3 peberfrugter
Ost (blandet revet og mozzarella)

Fremgangsmåde
Hak løg og klargør rødbede og tomater
Svits løg med paprika
Tilsæt oksekød og lad det brune
Tilsæt rødbede, tomater og hakket tomat
Skru ned til lav varme og lad det hygge sig (så længe tålmodigheden rækker ;-))
Sæt perlespelt i vand, tilsæt boullion
Lad det koge 15-20 min, tag af
Skyl peberfrugter, halver og rens dem
Tilsæt perlespelt til oksekødet, når det er klar
Fyld herefter de halve peberfrugter og drys med ost
Bag i ovnen ved 200*C i 30-45 min

Spises med en god salat til 🙂

20140108-184631.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med banan