Grove boller med gulerod og rosin

Bananbrød (banankage)

20131222-123927.jpg

Midt i alt det usunde her op til jul, kan det være dejligt med noget sundt også – og her er dette bananbrød, som smager lidt af kage, et rigtig fint bud! 🙂 Dog ville hakket mørk chokolade gøre den endnu bedre!

Bananbrød (brødform, 2 L)
3 modne bananer (gerne lidt brune)
1 spsk honning
1 æg
2 store spsk græsk yougurt
3-4 tsk kanel
1 dl hvedemel
2,5 dl grahamsmel
En håndfuld hele mandler
1,5 tsk natron
(Evt rosiner eller mørk chokolade)

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180*C
Mos bananer og bland med æg, honning og yougurt
Tilsæt kanel
Bland hvedemel og grahamsmel i
(Tilsæt evt rosiner/mørk chokolade)
Tilsæt mandlerne og så natronen
Hæld i form, beklædt med bagepapir
Bag i ovnen 45-50 min
Køl af på rist mindst 45 min

Den er lækker og blød, som den er, men mørk chokolade vil sætte prikken over i’et!

Tip! Dæk med mørk pålægchokolade, når den kommer ud af ovnen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove boller med gulerod og rosin