Julelækkerier: Hjemmelavet marcipan

Bagt æble med skyr

20131204-195421.jpg

I formiddags efter rengøring med mere havde jeg brug for en lækker snack – og lækker, det blev den! Faktisk så lækker, at den let kan gøre sig ud for dessert (samtidig med at den er sund :-D)

Bagt æble (1-2 personer alt efter hvad måltid, det er til)
1 æble
10 mandler
3 spsk skyer
Kanel

Fremgangsmåde
Vask æble og skær i tern
Hæld i en skål (der kan tåle ovn)
Drys med kanel
Bag i ovnen ved 200*C ca 15 min
Server på tallerken med skyr on the side og hakkede mandler

Tip! Kan serveres med vaniljeis, hvis det er en (mindre sund) dessert 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julelækkerier: Hjemmelavet marcipan