Knækbrød – den perfekte sprøde snack
Jeg elsker saltede sprøde snacks – og dette opfylder dette lækre knækbrød. Oveni det er det let at lave og man slipper for dej på fingre (ja, på det punkt er jeg lidt sær ;-))
Knækbrød (to plader)
5 dl 5-kornsblanding
1/2 dl havregryn
3.5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
2,5 dl vand
1/2 dl olie
Fremgangsmåde
Bland alle ting i en skål (evt mindre vand end angivet – ellers tilsæt flere havregryn, hvis den er for klistret)
Læg en klat på bagepapir, læg et bagepapir ovenpå og tryk massen tynd med fingrene
Drys med urtesalt – eller anden topping
Skær i passende støvler med kniv
Bag i ovnen ved 200*C til de er gyldne
Læg dem køle lidt ned, før du let kan brække dem i dine skæret stykker
Og bum, så spiser du bare løs.
De er gode, som de er, men også med pikantost og meget mere 🙂
Ingen kommentarer endnu