Trifili goes healthy

Knækbrød – den perfekte sprøde snack

20131128-113844.jpg

Jeg elsker saltede sprøde snacks – og dette opfylder dette lækre knækbrød. Oveni det er det let at lave og man slipper for dej på fingre (ja, på det punkt er jeg lidt sær ;-))

Knækbrød (to plader)
5 dl 5-kornsblanding
1/2 dl havregryn
3.5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
2,5 dl vand
1/2 dl olie

Fremgangsmåde
Bland alle ting i en skål (evt mindre vand end angivet – ellers tilsæt flere havregryn, hvis den er for klistret)
Læg en klat på bagepapir, læg et bagepapir ovenpå og tryk massen tynd med fingrene
Drys med urtesalt – eller anden topping
Skær i passende støvler med kniv
Bag i ovnen ved 200*C til de er gyldne
Læg dem køle lidt ned, før du let kan brække dem i dine skæret stykker

Og bum, så spiser du bare løs.
De er gode, som de er, men også med pikantost og meget mere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trifili goes healthy